De richtprijs: VERKOCHT


Hoe komen we tot de waarde van een woning ...

De waarde van een woning is voor iedereen verschillend. De eigenaar bekijkt het van uit zijn standpunt en daarnaast heeft elke kandidaat-koper ook zijn idee over de prijszetting. In werkelijkheid blijft het eenvoudig, het is de wet van vraag en aanbod.

Het is een mix van objectieve en subjectieve elementen, perceel- en​ bewoonbare oppervlaktes, de afwerkingsgraad gecombineerd met de materiaalkeuze​​s, uitbreidingsmogelijkheden, de ligging, ect.

Zoals je ziet, heel wat factoren en deze bekijkt iedereen van uit zijn eigen standpunt.

​​​​

Hoe breng je een bod uit ...

Na het bezoekmoment, van zondag 31 januari, hebben alle kandidaat-kopers de kans om een éénmalig bod uit te brengen. Wat je gaat bieden, kies je zelf, volgens de waarde die de woning voor jou heeft en jouw financiële mogelijkheden.

Elk bod dient uitgebracht te worden tegen ten laatste 2 februari om 18h59. Jouw uitgebrachte bod is geldig tot 2 februari om 23h59.

Uiterlijk die avond zal er door de verkoper beslist worden om al dan niet het hoogste bod te aanvaarden. Voor alle duidelijkheid, we doen dit zonder dat er een "opbodspel" gehouden wordt.

​​​​​​​

Zijn er 2 gelijke biedingen uitgebracht?

Dan geven we akkoord aan de kandidaat-koper die het eerst het bod uitbracht. Elk bod dient ook uit te gaan van een vast bedrag. Bv. "500 euro meer dan het hoogste bod met een maximum van xxx euro" kunnen we niet aanvaarden als een geldig bod.

​​​​​​​​

Je kan een bod uitbrengen via het document "bod tot aankoop", zie onderaan deze pagina.  Dit document is gekoppeld aan het ontwerp van de compromis die eveneens hieronder terug te vinden is.​

​​

Je wil een optie ...

Op 2 februari beslist de eigenaar welk bod wordt aanvaard, dit is 48h na de bezoekdag. Je hoeft je dus niet te haasten om als eerste een bezoek te brengen aan de woning. Iedereen krijgt de kans om een éénmalig bod uit te brengen tegen 2 februari 18h59. Overigens communiceren we niet over biedingen, zodat we jou niet beïnvloeden. De beslissing dient van jouw zijde te komen en enkel jij weet wat jouw budget is.

​​​​​​​

​Voorbereiding is alles ...

We adviseren je om voordien naar de bank te gaan en na te vragen wat jullie budget is om een woning te kopen. Of het nu voor deze of een andere woning is, je kan deze stap best zo snel mogelijk zetten in jouw zoektocht naar een nieuwe thuis!

 

In het onderstaand weergegeven bod tot aankoop en eveneens in de compromis wordt niet gewerkt met een opschortende voorwaarde voor het bekomen van een hypothecaire krediet. We doen dit om jouw kansen te verhogen bij het uitbrengen van een bod. Zo kan de eigenaar immers 'appels met appels' vergelijken en een gefundeerde afweging maken bij het aanvaarden van het hoogste bod.

Documenten:
 

Eén van onze stokpaardjes is transparantie, ook naar jou als koper toe.  Daarom vind je hieronder alle documenten van het verkoopdossier.

Heb je hierover vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

​​​

 

      - stedenbouwkundige vergunning uitgereikt
      - gelegen in woongebied
      - geen dagvaarding uitgebracht
      - geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
      - geen verkavelingsvergunning van toepassing​

Wanneer je beslist een bod uit te brengen, kan je dit doen via het document "bod tot aankoop".  In dit document wordt verwezen naar de compromis die je tevens hieronder kan consulteren.​​​

bod tot aankoop: link

ontwerp van onderhandse verkoopovereenkomst: link

Informatie over een bezoek in tijden van Covid-19:

In het kader van de Covid-19 maatregelen, vragen we iedereen om op tijd aanwezig te zijn. Je hoeft niet aan te bellen, we komen de voordeur voor je open doen, van zodra we klaar zijn met de vorige bezoeker rond te leiden.
Ook garanderen we je, dat je tijdens het tijdstip van jouw afspraak, alleen - met jouw bubbel, zijnde maximaal 2 personen volgens de huidige maatregelen - aanwezig bent in de woning zonder andere bezoekers.
Wel vragen we om zelf te voorzien in een mondmasker en om niks aan te raken. Wij zullen alle lichten aanleggen en de deuren voor je open doen.


Alvast bedankt voor jullie begrip!

 

Deze woning wordt verkocht door

FASADE

© 2023

Fotografie door Caroline Vandenbussche